De Clax is een handig transportmiddel voor zowel particulieren als bedrijven. De toepassingen zijn oneindig. Iedereen kan met de Clax omgaan: met één druk op de groene knop is de kar eenvoudig en snel in en uit te klappen.
De groene knop.

De zwenkwieltjes.

De veiligheidsstand.
Door een stabiele achterwielconstructie en zwenkwieltjes aan de voorkant is de Clax gemakkelijk te besturen. Aan veiligheid is ook gedacht: bij het in- en uitklappen van uw Clax is er een veiligheidssysteem ingebouwd. Mocht u de grip op het handvat verliezen, dan blokkeert het gewricht, waardoor het handvat blijft staan.
Ook beschikt de Clax over een geraffineerde blokkeerrem en klemmen om de Clax-Box vast te zetten op de wagen.
De blokkeerrem.

De klem.

Clax als steekkar.

Clax in actie.
De Clax helpt u niet alleen bij uw kleine klussen; ook voor het vervoer van grote dingen is de Clax geschikt. Het bovenste blad is opklapbaar, waardoor u uw Clax kan transformeren tot een steekkar, om bijvoorbeeld grote dozen of planken te vervoeren.
De Clax is bestand tegen lastige situaties. Door de grote achterwielen is geen enkele stoeprand of drempel een probleem voor deze wagen. Ook in een nauwe omgeving, zoals een volle lift of een drukke rij voor de kassa, past de Clax zich aan: door een druk op de knop zet u het handvat verticaal. Deze verticale stand is tevens geschikt om op te leunen.
De stoep op.

De verticale stand.

De Klapbox.

Simpel en compact.
Er is ook een speciale Klapbox voor de Clax. Deze is gemaakt van een flexibele kunststof, waardoor hij onbreekbaar is. De Klapbox is, net als de Clax, eenvoudig in- en uitklapbaar.
De Clax kan twee Klapboxen dragen, één onderop en één bovenop. U kunt ook meerdere Klapboxen dragen door de Clax tot steekwagen te maken en de Klapboxen te stapelen. Ook kunt u denken aan twee bierkratten, of aan een van uw eigen kratten.
Een of twee Boxen.

Met bierkratten.

Compact opgevouwen.

De standaardjes.
Als u de Clax even niet nodig heeft, hoeft de wagen niet in de weg te staan. Als u hem opklapt is het een klein pakketje dat u gemakkelijk ergens kwijt kunt. De Clax beschikt over speciale standaardjes, zodat hij rechtop kan blijven staan.
Mocht u erg weinig ruimte hebben om de Clax op te bergen, dan kunt u de wieltjes door één druk op de knop demonteren. U kunt ze opbergen in de speciale uitsparingen in het onderblad, zodat u de wieltjes niet verliest. Als u dan ook de standaardjes inklapt, kan de Clax gewoon weer rechtop staan.
Wieltjes demonteren.

De opbergruimtes.

Boodschappen

Bedrijf, instelling

Huishouden

Tuinieren

Klusjes

Vakantie

Feestinkopen

Plezier

Uw eigen idee?
Het aantal toepassingen van de Clax is eigenlijk oneindig. Dit maakt de Clax tot een volwaardig en multifunctioneel hulpmiddel. Hiernaast kunt u enkele voorbeelden zien, maar misschien kunt u zelf invulling geven aan uw gebruik van de Clax.